ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

OBSAH

  1. Zásady ochrany osobných údajov (mimo EÚ)
  2. Pravidlá používania súborov cookie (mimo EÚ)
  3. Oznámenie o ochrane osobných údajov pre obyvateľov Kalifornie
  4. Zásady ochrany osobných údajov pre používateľov v EÚ
  5. Pravidlá používania súborov cookie pre používateľov v EÚ
POLITIKA OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV (MIMO EÚ)

Dátum účinnosti: 25. mája 2018

ÚVOD

Hundeshagen Digital Media, LLC d / b / a Hundeshagen Industries, jej pridružené a dcérske spoločnosti ( „Hundeshagen“ , „my“ alebo „my“ ) si váži súkromie našich používateľov a predplatiteľov. Snažíme sa byť transparentní v tom, ako zhromažďujeme a používame vaše informácie, udržiavať vaše informácie v bezpečí a poskytovať vám zmysluplné možnosti. Tieto zásady ochrany osobných údajov ( „Politika“ ) popisuje postupy ochrany súkromia pre www.Sauderelectronics.com webová stránka ( „Web“ ), ktoré vlastní a prevádzkuje Hundeshagen. Účelom týchto zásad je pomôcť vám pochopiť, aké informácie zhromažďuje spoločnosť Hundeshagen, prečo ich zhromažďujeme a čo s nimi robíme.



Tieto zásady sa vzťahujú na naše online informačné postupy pre web vo vzťahu ku všetkým používateľom s výnimkou používateľov v Európskej únii. Tieto zásady sa nevzťahujú na osobné údaje zhromaždené prostredníctvom akýchkoľvek webových stránok alebo aplikácií tretích strán, vrátane webových stránok, ku ktorým máte prístup prostredníctvom týchto webových stránok. Tieto webové stránky a aplikácie môžu mať svoje vlastné pravidlá ochrany súkromia, ktoré vám odporúčame prečítať si pred poskytnutím akýchkoľvek osobných údajov na nich alebo prostredníctvom nich. Niektoré ponuky na našom serveri môžu obsahovať ďalšie oznámenia o informačných postupoch a možnostiach. Prečítajte si tieto ďalšie informácie o ochrane súkromia, aby ste pochopili, ako sa na vás môžu vzťahovať.



Prečítajte si pozorne tieto pravidlá, aby ste pochopili naše pravidlá a postupy týkajúce sa vašich informácií a toho, ako s nimi budeme nakladať. Ak nesúhlasíte s našimi zásadami a postupmi, nepoužívajte túto stránku. Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s týmito zásadami. Tieto zásady sa môžu z času na čas zmeniť. Vaše ďalšie používanie stránky po vykonaní zmien sa považuje za prijatie týchto zmien, preto pravidelne kontrolujte aktualizácie týchto zásad.

DETI DO 13 ROKOV

Stránka nie je určená pre deti do 13 rokov a vedome nezhromažďujeme osobné údaje od detí do 13 rokov. Ak sa dozvieme, že sme zhromaždili alebo dostali osobné údaje od dieťaťa do 13 rokov bez overenia súhlasu rodičov, vymažeme ich tieto informácie. Ak si myslíte, že by sme mohli mať akékoľvek informácie od alebo o dieťati do 13 rokov, kontaktujte nás na adrese privacy@sauderelectronics.com .



INFORMÁCIE, KTORÉ ZBERÁME A AKO ZBERÁME

Pri interakcii a používaní stránky môžeme zhromažďovať informácie od vás a o vás. Tieto informácie môžu zahŕňať osobné informácie (napr. Meno, e-mailovú adresu, poštovú adresu, telefónne číslo a ďalšie kontaktné údaje), technické informácie (napr. IP adresa, typ prehliadača, identifikátor zariadenia) a informácie o použití (napr. Navštívené webové stránky, reklamy, na ktoré klikáte) dňa). Môžeme kombinovať tieto typy informácií a všetky tieto informácie spoločne odkazovať na tieto informácie v týchto Pravidlách ochrany osobných údajov ako „Informácie“ . Informácie môžu byť zhromažďované, ako je popísané nižšie, a pomocou súborov cookie, webových majákov, pixelov a iných podobných technológií nami alebo inými spoločnosťami v našom mene. Ďalej uvádzame typ informácií, ktoré môžeme zhromažďovať:

Informácie, ktoré nám poskytnete.
  • keď sa zaregistrujete na týchto stránkach alebo ich použijete alebo sa prihlásite na odber akejkoľvek služby na tejto stránke, môžeme vás požiadať, aby ste poskytli osobné informácie, pomocou ktorých môžete byť identifikovaní, napríklad meno, poštová adresa, e-mailová adresa, telefónne číslo alebo akákoľvek iná ďalšie kontaktné údaje.
  • keď používate Web na komunikáciu s ostatnými alebo na zverejňovanie, nahrávanie, zobrazovanie alebo ukladanie obsahu, ako sú komentáre, fotografie, videá, e-maily, prílohy, hlasové vstupy a ďalší obsah, ktorý vygenerujete (spoločne „príspevky používateľa“) na verejnosti oblasti Stránky. Vaše používateľské príspevky môžu byť prenášané iným osobám a my nemôžeme kontrolovať kroky tretích strán, s ktorými sa môžete rozhodnúť zdieľať svoje používateľské príspevky. Rovnako nemôžeme zabrániť ďalšiemu použitiu týchto informácií po ich zverejnení.
  • môžeme vás požiadať, aby ste poskytli informácie, keď sa zapojíte do súťaže alebo losovania, ktoré sponzorujeme, alebo odpovieme na prieskumy, ktoré môžeme zverejniť a požiadať o vyplnenie na stránkach.
  • keď s nami komunikujete s cieľom nahlásiť problém so stránkou alebo akékoľvek iné všeobecné otázky. Môžeme uchovávať záznamy a kópie vašej korešpondencie (vrátane e-mailových adries, telefónnych čísel a akýchkoľvek iných osobných údajov, ktoré ste poskytli).
  • pri registrácii akýchkoľvek platených služieb alebo zadávaní akýchkoľvek objednávok na stránke si môžeme ponechať podrobnosti o transakciách uskutočňovaných prostredníctvom stránky a o plnení akýchkoľvek objednávok (upozorňujeme, že od vás môže byť požadované, aby ste pred zadaním objednávky poskytli finančné informácie. prostredníctvom stránky).
  • keď inak používate Web, napríklad na vyhľadávanie, sledovanie, históriu pozerania, prezeranie stránok, prezeranie obsahu, ktorý sprístupňujeme, alebo inštaláciu niektorého z našich doplnkov.
Technické, užívateľské a analytické informácie.

Keď používate našu webovú stránku, môžeme zhromažďovať určité technické informácie a informácie o použití, ako napríklad typ zariadenia, prehliadača a operačného systému, ktorý používate, jedinečný identifikátor zariadenia, adresa IP, nastavenie zariadenia a prehliadača, navštívené webové stránky vrátane informácií o ako interagujete s našou stránkou a s informáciami našich partnerov tretích strán a s informáciami, ktoré nám umožňujú rozpoznať a priradiť vašu aktivitu medzi zariadeniami a stránkou. Môžeme rozpoznať vaše zariadenie, aby sme vám poskytli prispôsobené zážitky a reklamu naprieč zariadeniami, ktoré používate. Navštívte naše Pravidlá používania súborov cookie v tejto časti nájdete ďalšie informácie o tom, ako môžeme tieto technológie použiť na zhromažďovanie týchto informácií.

Možno budete mať prístup k funkciám tohto webu prostredníctvom komunít, fór a webových stránok, služieb, doplnkov a aplikácií sociálnych médií tretích strán (ďalej len „webové stránky sociálnych médií“). Vaše nastavenia ochrany osobných údajov na týchto stránkach sociálnych médií, ako aj ich príslušné pravidlá ochrany osobných údajov určia osobné a ďalšie informácie, ktoré s nami môžeme zdieľať alebo ktoré môžeme získať prostredníctvom technológií sledovania sociálnych médií, keď vstúpite na stránku, a môžu byť zhromažďované a používané týmito webmi sociálnych médií. Ak to umožňuje zákon, poskytnutím týchto informácií alebo inou interakciou s našimi stránkami prostredníctvom stránok sociálnych médií vyjadrujete súhlas s naším používaním informácií zo stránky sociálnych médií v súlade s týmito zásadami ochrany osobných údajov.



Informácie o polohe. Zhromažďujeme informácie o vašej polohe v reálnom čase, napríklad o vašej krajine, keď ju poskytnete, alebo prostredníctvom informácií o zariadení (napríklad adresa IP), alebo o polohe vášho zariadenia, keď na svoj web pristupujete pomocou svojho mobilného zariadenia.

AKO POUŽÍVAME VAŠE INFORMÁCIE

Informácie, ktoré o vás zhromažďujeme alebo ktoré nám poskytujete, používame na účely opísané v týchto zásadách alebo zverejnené v čase zhromažďovania alebo s vaším súhlasom, a to aj na nasledujúce účely:

  • Poskytnite alebo analyzujte svoje používanie stránok a ich obsahu, produktov, programov a služieb.
  • Splňte svoje požiadavky a akékoľvek ďalšie účely, na ktoré ich poskytnete, vrátane komunikácie s vami o vašich nákupoch alebo transakciách.
  • Dávame vám oznámenia o vašom účte alebo predplatnom.
  • Pošlite informácie o propagačných akciách, ponukách a vlastnostiach stránok.
  • Budeme vás informovať, keď vyhráte niektorú z našich súťaží alebo stávok.
  • Upozorní vás, keď budú k dispozícii aktualizácie Webových stránok, a o zmenách akýchkoľvek produktov alebo služieb, ktoré prostredníctvom nich ponúkame alebo poskytujeme.
  • Poskytujte, rozvíjajte, udržiavajte, personalizujte, chráňte a zlepšujte svoje skúsenosti a naše ponuky na stránkach.
  • Odhadnite veľkosť publika a vzory používania.
  • Ukladajte informácie o svojich preferenciách, čo nám umožňuje prispôsobiť našu stránku podľa vašich individuálnych záujmov.
  • Urýchlite svoje vyhľadávanie.
  • Chráňte sa pred podvodmi a inými nezákonnými činnosťami a identifikujte ich
  • Keď použijete túto stránku, spoznáme vás.
  • Ponúkajte, uvádzajte na trh a inzerujte produkty, programy a služby od nás a našich pridružených spoločností, obchodných partnerov a vybraných tretích strán, ktoré by vás mohli zaujímať. Informácie, ktoré zhromažďujeme, môžeme tiež použiť na zobrazovanie reklám cieľovému publiku našich inzerentov.
  • Vykonávajte naše povinnosti a presadzujte naše práva vyplývajúce z akýchkoľvek zmlúv uzavretých medzi vami a nami, vrátane zmlúv o fakturácii a inkase.
  • Zisťovať, vyšetrovať a predchádzať aktivitám na našom webe, ktoré by mohli porušovať naše podmienky, mohli by byť podvodné, porušovať autorské práva alebo iné pravidlá alebo ktoré by mohli byť inak nezákonné, v súlade s právnymi požiadavkami a na ochranu našich práv a práv a bezpečnosti našich používateľov a ďalších.
AKO ZDIEĽAME A ZVEREJŇUJEME VAŠE INFORMÁCIE

Môžeme zdieľať a zverejňovať agregované a de-identifikované informácie o našich používateľoch bez obmedzenia. Ďalej môžeme zdieľať a zverejňovať informácie, ktoré zhromažďujeme, alebo ktoré poskytnete nasledujúcimi spôsobmi alebo na akýkoľvek iný účel zverejnený v čase zhromažďovania:

S vašim súhlasom. Vaše údaje môžeme zverejniť, keď nám na to poskytnete súhlas.

Poskytovatelia služieb. Naši dodávatelia, poskytovatelia služieb, poskytovatelia obsahu a ďalšie tretie strany, ktoré používame na podporu nášho podnikania, môžu mať prístup k informáciám, ktoré nám pomôžu vykonávať služby, ktoré pre nás vykonávajú, ako napríklad: vytváranie, údržba, hosťovanie a poskytovanie naše stránky, produkty a služby; vykonávanie marketingu, vybavovanie platieb, e-mailov a vybavovanie objednávok; organizovanie súťaží; vykonávanie výskumu a analýz; a zákaznícky servis.

Nové vlastníctvo. Kupujúcemu alebo inému nástupcovi v prípade zlúčenia, predaja, reštrukturalizácie, reorganizácie, rozpustenia alebo iného predaja alebo prevodu časti alebo všetkého nášho majetku, či už v nepretržitej činnosti alebo v rámci konkurzu, likvidácie alebo podobného konania, v ktoré informácie o našej stránke a používateľoch, ktoré uchovávame, patria medzi prevedené aktíva.

Prepojené stránky. Stránka môže obsahovať odkazy na iné stránky, vrátane stránok sociálnych médií. Na našu stránku môžeme integrovať rozhrania alebo doplnky aplikačných programov sociálnych médií („doplnky“) zo sociálnych sietí vrátane Facebooku, Twitteru, Instagramu, Tumblru, Pinterestu a ďalších. Doplnky môžu prenášať informácie o vás na príslušnú platformu doplnku bez toho, aby ste konali. Tieto informácie môžu zahŕňať vaše identifikačné číslo používateľa platformy, na ktorej webovej stránke sa nachádzate a ďalšie. Interakciou s doplnkom sa budú prenášať informácie priamo do sociálnej siete daného doplnku a tieto informácie môžu byť viditeľné pre ostatných na tejto platforme. Doplnky sa riadia zásadami ochrany osobných údajov príslušnej platformy, a nie našimi zásadami.

Partneri a pridružené spoločnosti. Informácie môžeme zverejniť pridruženým spoločnostiam, obchodným partnerom a tretím stranám (napr. Maloobchodníkom, inzerentom, reklamným agentúram, reklamným sieťam a platformám, výskumným organizáciám a iným spoločnostiam), ktorých postupy nie sú pokryté týmito zásadami ochrany osobných údajov a ktoré môžu poskytovať, ponúkať, vylepšovať, predávať a inak s vami komunikovať o svojich vlastných produktoch a službách. Ak sa chcete dozvedieť viac informácií o svojich možnostiach, pozrite si časť Vaše možnosti uvedená nižšie. Môžeme tiež zdieľať určité informácie s tretími stranami, aby sme vám mohli poskytovať reklamu na základe vašich záujmov. Ďalšie informácie nájdete na stránke Možnosti reklamy uvedené nižšie.

Sponzori a spoločné propagácie. Niekedy ponúkame obsah alebo programy (napr. Súťaže, loterie, propagačné akcie alebo integrácie webov na sociálnych sieťach), ktoré sponzorujú tretie strany alebo majú spoločnú značku. Na základe týchto vzťahov tretie strany zhromažďujú alebo od vás získavajú informácie, keď sa zúčastňujete na aktivite. Nemáme žiadnu kontrolu nad používaním týchto informácií tretími stranami. Odporúčame vám, aby ste si predtým, ako sa zúčastníte tejto aktivity, pozreli na zverejnenie informácií o ochrane osobných údajov každej z týchto tretích strán, aby ste sa dozvedeli o ich postupoch v oblasti údajov.

Právne a donucovacie účely. Informácie môžeme zverejniť v reakcii na právny proces, napríklad v reakcii na súdny príkaz alebo predvolanie na súd alebo na žiadosť orgánu činného v trestnom konaní. Môžeme tiež zverejniť tieto informácie tretím stranám: (i) na účely ochrany pred podvodmi a zníženia kreditného rizika, (ii) ak sa domnievame, že je potrebné vyšetriť, zabrániť im alebo podniknúť kroky v súvislosti s nezákonnými činnosťami, (iii) na vynútenie vymáhania naše práva vyplývajúce z akýchkoľvek zmlúv uzavretých medzi vami a nami, vrátane podmienok používania, týchto zásad a fakturácie a inkasa, (iv) ak si myslíme, že zverejnenie je nevyhnutné alebo vhodné na ochranu našich práv, majetku alebo bezpečnosti alebo že našich zákazníkov, používateľov, dodávateľov alebo iných, (v) ako to inak vyžaduje zákon.

VAŠE VOĽBY

Marketingová komunikácia a zdieľanie s tretími stranami. Môžete aktualizovať svoje preferencie týkajúce sa prijímania určitých marketingových oznámení od nás a nášho zdieľania osobných údajov s tretími stranami. Môžete tak urobiť kontaktovaním na čísle privacy@sauderelectronics.com . Môžete sa tiež odhlásiť z prijímania e-mailovej marketingovej komunikácie podľa pokynov na odhlásenie uvedených v každom e-maile, ktorý od nás dostanete. Push oznámenia môžete tiež upraviť na svojom mobilnom zariadení prostredníctvom nastavení zariadenia alebo aplikácie.

Možnosti reklamy. Môžeme spolupracovať s tretími stranami na prezentácii reklám a v priebehu času sa zaoberať zhromažďovaním údajov, hlásením, analýzou stránok, dodávaním reklám a meraním odpovedí na našom webe a na webových stránkach a aplikáciách tretích strán. Tieto tretie strany môžu na vykonávanie tejto činnosti používať súbory cookie, webové majáky, pixely a ďalšie podobné technológie. Môžu tiež získať informácie o navštívených webových stránkach, aplikáciách, ktoré používate, a ďalšie informácie z vašich prehliadačov a zariadení s cieľom prezentovať reklamu, ktorá môže byť prispôsobená vašim záujmom na našej stránke a mimo nej a na iných platformách. Tento typ reklamy sa nazýva záujmovo orientovaná reklama.

Ďalšie informácie o záujmovo orientovanej inzercii vo vašom počítači alebo mobilnom prehliadači a možnosti odhlásiť sa z tohto typu inzercie tretími stranami nájdete na Iniciatíva sieťovej reklamy a / alebo DAA Samoregulačný program pre online behaviorálnu reklamu . Ak sa chcete dozvedieť viac informácií o záujmovo orientovanej inzercii v mobilných aplikáciách a o tom, ako sa z tohto typu reklám tretích strán odhlásiť, môžete navštíviť AppChoices . Upozorňujeme, že akékoľvek možnosti zrušenia, ktoré môžete v rámci týchto programov uplatniť, sa budú vzťahovať iba na záujmovo orientovanú reklamu tretích strán, ktoré vyberiete, ale stále umožnia zhromažďovanie údajov na iné účely, ako napríklad analytika, výskum a prevádzka. Môžete tiež naďalej dostávať reklamu, ale táto reklama môže byť menej relevantná pre vaše záujmy.

Práva na súkromie v Kalifornii. Oddiel 1798.83 Občianskeho zákonníka v Kalifornii umožňuje používateľom našich stránok, ktorí sú rezidentmi Kalifornie, požadovať určité informácie týkajúce sa nášho poskytovania osobných údajov tretím stranám na účely ich priameho marketingu. Ak chcete podať takúto žiadosť, kontaktujte nás na adrese privacy@sauderelectronics.com .

Súbory cookie a ďalšie technológie. My a naše pridružené spoločnosti, poskytovatelia služieb tretích strán a obchodní partneri môžeme posielať „súbory cookie“ do vášho počítača alebo používať podobné technológie na vylepšenie vášho online zážitku na našej stránke a prostredníctvom našej reklamy a médií cez internet a mobilné aplikácie.

Súbory cookie sú malé textové súbory obsahujúce informácie, ktoré sa stiahnu do vášho zariadenia pri návšteve webovej stránky, vrátane našej stránky. Súbory cookie sa potom pošlú späť do pôvodnej webovej domény pri vašich ďalších návštevách tejto domény. Väčšina webových stránok obsahuje prvky z viacerých webových domén, takže keď navštívite webovú stránku, váš prehliadač môže prijímať súbory cookie z viacerých zdrojov. Súbory cookie sú užitočné, pretože umožňujú webovej stránke rozpoznať zariadenie používateľa. Súbory cookie vám umožňujú efektívne sa pohybovať na webových stránkach, pamätať si predvoľby a všeobecne zlepšovať užívateľskú skúsenosť. Môžu sa tiež použiť na prispôsobenie reklamy vašim záujmom prostredníctvom sledovania vášho prehliadania webových stránok. Súbory cookie relácie sa automaticky odstránia, keď zavriete prehľadávač, a trvalé súbory cookie zostanú vo vašom zariadení aj po zatvorení prehliadača (napr. Zapamätanie vašich preferencií používateľov po návrate na stránku).

Môžeme tiež použiť pixely alebo „webové majáky“, ktoré monitorujú vaše používanie našej stránky. Webové majáky sú malé elektronické súbory integrované do webových stránok alebo do našej komunikácie (napr. E-maily), ktoré nám umožňujú napríklad počítať používateľov, ktorí navštívili tieto stránky alebo otvorili e-mail, alebo pre ďalšie súvisiace štatistické údaje. Môžeme tiež integrovať do našich aplikácií „vývojové súpravy softvéru“ („SDK“), aby sme mohli vykonávať podobné funkcie ako súbory cookie a webové majáky. Napríklad SDK môžu zhromažďovať technické a užívateľské informácie, ako sú identifikátory mobilných zariadení a vaše interakcie s webom a inými mobilnými aplikáciami.

Môžeme použiť cookies a ďalšie technológie, aby sme rozpoznali váš prehliadač alebo zariadenie, udržali vaše predvoľby, poskytli určité funkcie stránky a zhromaždili informácie o interakciách s našou stránkou, našim obsahom a našou komunikáciou.

Môžeme tiež používať cookies a ďalšie technológie (i) na poskytovanie, vývoj, údržbu, personalizáciu, ochranu a vylepšovanie našej stránky, produktov, programov a služieb a na prevádzkovanie nášho podnikania, (ii) na vykonávanie analýz, vrátane analýzy a podávať správy o používaní a výkone našich stránok a marketingových materiálov, (iii) chrániť pred, identifikovať a predchádzať podvodom a iným nezákonným činnostiam, (iv) vytvárať súhrnné údaje o skupinách alebo kategóriách našich používateľov, (v) synchronizovať používateľov medzi zariadeniami, pridruženými spoločnosťami, obchodnými partnermi a vybranými tretími stranami a (vi) pre nás a naše pridružené spoločnosti, obchodných partnerov a vybrané tretie strany zacieliť, ponúknuť alebo uviesť na trh produkty, programy alebo služby. Súbory cookie a ďalšie technológie tiež uľahčujú a merajú výkonnosť reklám zobrazovaných na nás alebo dodávaných nami alebo prostredníctvom nás a / alebo iných sietí alebo stránok. Navštívením stránky, či už ako registrovaný používateľ alebo inak, beriete na vedomie a súhlasíte s tým, že nám dávate súhlas so sledovaním vašich aktivít a vášho používania stránky prostredníctvom vyššie popísaných technológií, ako aj podobných technológií vyvinutých v budúcnosti. a že tieto technológie sledovania môžeme použiť v e-mailoch, ktoré vám zasielame.

Prehliadač môžete upraviť tak, aby odmietal súbory cookie. Ovládanie súborov cookie pomocou ovládacích prvkov prehliadača nemusí obmedzovať naše použitie iných technológií. Ďalšie informácie nájdete v nastaveniach prehľadávača. Blokovanie súborov cookie alebo podobnej technológie vám však môže zabrániť v prístupe k niektorému z nášho obsahu alebo funkcií na tejto stránke. V súčasnosti nereagujeme na signály Nesledovať, pretože jednotný technologický štandard ešte nebol vypracovaný. Pokračujeme v posudzovaní nových technológií a po vytvorení normy môžeme prijať štandard.

Správa súborov cookie a iných technológií

Nevyhnutne potrebné cookies
Tieto cookies sú nevyhnutné, aby vám umožnili pohybovať sa po stránkach a využívať ich funkcie. Bez týchto cookies nemôžu byť poskytované služby, o ktoré ste požiadali (napríklad navigácia medzi stránkami). Nasledujúci zoznam uvádza niektoré príklady týchto typov súborov cookie:

Zdroj súborov cookie: Sauderelectronics.com

  • Účel:
    • Údaje uložené v tomto súbore cookie používame na správu systému, aby sme zlepšili zabezpečenie a poskytli prístup k požadovanej funkčnosti webu
  • Ďalšie informácie: Session cookie (vyprší po zatvorení prehliadača)
Výkonové cookies

Používame analytické cookies na analýzu toho, ako naši návštevníci používajú stránku, a na sledovanie ich výkonu. To nám umožňuje poskytovať vysoko kvalitný zážitok prispôsobením našej ponuky a rýchlou identifikáciou a opravou akýchkoľvek problémov, ktoré sa vyskytnú. Napríklad môžeme použiť súbory cookie na sledovanie výkonu, aby sme mohli sledovať, ktoré stránky sú najobľúbenejšie, ktorá metóda prepojenia medzi stránkami je najefektívnejšia, a zistiť, prečo niektoré stránky dostávajú chybové správy. Tieto súbory cookie môžeme použiť aj na zvýraznenie článkov alebo služieb Stránky, o ktorých si myslíme, že by vás zaujímali na základe vášho používania stránky. Informácie zhromaždené týmito súbormi cookie nie sú spojené s vašimi osobnými údajmi nami alebo našimi dodávateľmi a používajú sa iba v súhrnnej a deidentifikovanej podobe. Nasledujúci zoznam uvádza niektoré príklady týchto typov súborov cookie:

Zdroj súborov cookie: Google Analytics

  • Účel:
    • Tieto cookies sa používajú na zhromažďovanie informácií o tom, ako návštevníci používajú našu stránku. Tieto informácie používame na zostavovanie správ a na pomoc pri vylepšovaní našej stránky. Cookies zhromažďujú informácie v anonymnej forme vrátane počtu návštevníkov stránky, odkiaľ návštevníci na stránku prišli a stránok, ktoré navštívili.
  • Ďalšie informácie:
    • Kliknutím sem zobrazíte pravidlá ochrany osobných údajov spoločnosti Google týkajúce sa služby Google Analytics: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html
    • Zo sledovania pomocou služby Google Analytics sa môžete odhlásiť na adrese: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sk.
    • Trvalé cookies.

Zdroj súborov cookie: tok myši

  • Účel:
    • Používame Mouseflow na zachytenie anonymizovaných informácií o používateľoch, ako návštevníci webu interagujú s prvkami stránky. Tieto anonymné údaje používame na poskytovanie spätnej väzby pre používateľov, ktorí majú lepší dojem zo stránok.
  • Ďalšie informácie:
    • Kliknutím sem zobrazíte pravidlá ochrany osobných údajov spoločnosti Mouseflow: http://mouseflow.com/privacy/
    • Ak sa chcete odhlásiť, môžete tak urobiť na https://mouseflow.com/opt-out.
    • Trvalé cookies.
Funkčné cookies

Súbory cookie používame, aby sme vám poskytli určité funkcie. Napríklad prezeranie video obsahu, živé prenosy alebo na zapamätanie si vašich rozhodnutí a na poskytnutie vylepšených a osobnejších funkcií. Tieto cookies sa nepoužívajú na sledovanie vášho prehliadania na iných stránkach. Nasledujúci zoznam uvádza niektoré príklady týchto typov súborov cookie:

Zdroj súborov cookie: Vyhľadávanie Google Ajax

  • Účel:
    • Tento súbor cookie poskytuje funkciu textovej hlavičky, ktorá je k dispozícii v pruhoch na celej stránke. Poskytuje návrhy kľúčových slov a pomáha vylepšiť vyhľadávacie dotazy.
  • Ďalšie informácie:
    • Relácia cookie (vyprší, keď je prehliadač zatvorený)
Reklamné cookies

Reklamné súbory cookie (alebo súbory cookie zacielenia) zhromažďujú informácie o zvykoch prehliadania spojených s vaším zariadením a slúžia na zvýšenie relevantnosti reklamy pre vás a vaše záujmy. Tieto súbory cookie tiež merajú účinnosť reklamných kampaní a sledujú, či sa reklamy zobrazili správne. Nasledujúci zoznam uvádza niektoré príklady týchto typov súborov cookie:

Zdroj súborov cookie: DoubleClick

  • Účel:
    • Spoločnosť DoubleClick používa súbory cookie na zlepšenie reklamy. Niektoré bežné aplikácie sú na zacielenie reklamy na základe toho, čo je pre používateľa relevantné, na zlepšenie prehľadov o výkonnosti kampaní a na zabránenie zobrazovania reklám, ktoré už používateľ videl.
  • Ďalšie informácie:
    • Kliknutím sem zobrazíte pravidlá ochrany osobných údajov spoločnosti Google týkajúce sa služby DoubleClick https://policies.google.com/privacy?hl=sk
    • Zo sledovania pomocou služby DoubleClick sa môžete odhlásiť na stránke https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=sk
    • Trvalé cookies.

Zdroj súborov cookie: Facebook Pixel

  • Účel:
    • Pixel Facebook používame ako prostriedok na lepšie porozumenie našim používateľom, na prispôsobenie obsahu a reklamy, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu návštevnosti stránky. Zhromaždené údaje zostávajú anonymné. To znamená, že nemôžeme vidieť osobné údaje žiadneho jednotlivého používateľa. Zhromaždené údaje sa však ukladajú a spracúvajú prostredníctvom Facebooku.
  • Ďalšie informácie:
    • Spoločnosť Facebook je schopná prepojiť údaje s vašim účtom Facebook a použiť ich na vlastné reklamné účely v súlade so svojimi zásadami ochrany osobných údajov, ktoré sú uvedené na adrese: https://www.facebook.com/about/privacy/.
    • Ak sa chcete odhlásiť, môžete tak urobiť na https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/
    • Trvalé cookies.

Súbory cookie pre reklamu môžu používať stránky sociálnych médií, na ktoré odkazuje naša stránka, napríklad tlačidlá „Zdieľať“ alebo vložené prehrávače zvuku a videa. Tieto cookies tiež poskytujú požadovanú funkčnosť. Takéto stránky sociálnych médií ukladajú reklamné súbory cookie, a to pri návšteve našich stránok, ako aj pri využívaní ich služieb a opustení našej stránky. Postupy pri používaní súborov cookie niektorých z týchto stránok sociálnych médií sú uvedené nižšie:

PRÍSTUP K ÚPRAVÁM, ÚPRAVÁM A ODSTRÁNENÍM INFORMÁCIÍ

Ak chcete požiadať o osobné informácie, ktoré sme o vás zhromaždili online zo stránok, na ktorých sú zverejnené tieto zásady ochrany osobných údajov, alebo o opravu týchto osobných údajov, môžete nám poslať e-mail na adresu privacy@sauderelectronics.com . O odstránenie svojich používateľských príspevkov môžete požiadať a získať ich e-mailom privacy@sauderelectronics.com s vašou požiadavkou a s uvedením konkrétneho Príspevku používateľa, ktorý chcete odstrániť. Nemôžeme vyhovieť žiadosti o zmenu alebo vymazanie akýchkoľvek informácií, ak sa domnievame, že by takéto konanie porušilo akýkoľvek zákon alebo zákonnú požiadavku alebo spôsobilo, že informácie nebudú správne. Odstránenie vašich používateľských príspevkov zo stránky nezaručuje úplné alebo úplné odstránenie takýchto používateľských príspevkov zo stránky, pretože kópie môžu zostať viditeľné na stránkach v medzipamäti a archivovaných stránkach alebo mohli byť kopírované alebo uložené inými používateľmi stránky. Odber akýchkoľvek bulletinov alebo rôznych propagačných e-mailov môžete kedykoľvek zrušiť kliknutím na odkazy „odhlásiť sa“ uvedené v týchto oznámeniach. Nesmiete sa odhlásiť z komunikácie týkajúcej sa Stránky, ako je overenie účtu, potvrdenie nákupu a administratívne správy, pokiaľ ste registrovaní na Stránke.

SPRACOVÁVANIE VAŠICH INFORMÁCIÍ

Táto stránka je hostená v Spojených štátoch. Dostupnosť Stránky alebo akejkoľvek služby alebo produktu opísaného na Stránke môžeme kedykoľvek obmedziť na akúkoľvek osobu alebo geografickú oblasť. Ak sa rozhodnete pre prístup na stránku z krajín mimo USA, urobíte tak na svoje vlastné riziko.

BEZPEČNOSŤ ÚDAJOV

Implementovali sme príslušné technické a organizačné opatrenia na zabezpečenie Stránky. Prenos informácií prostredníctvom internetu a mobilných platforiem bohužiaľ nie je úplne bezpečný. Aj keď na ochranu vašich osobných údajov prijímame primerané záruky, nemôžeme zaručiť bezpečnosť vašich osobných údajov. Akýkoľvek prenos osobných údajov cez internet je na vaše vlastné riziko. Nie sme zodpovední za obchádzanie akýchkoľvek nastavení ochrany súkromia alebo bezpečnostných opatrení, ktoré poskytujeme. Bezpečnosť a bezpečnosť vašich informácií závisí aj od vás. Tam, kde sme vám (alebo kde ste si vybrali) heslo pre prístup do určitých častí našej stránky, ste zodpovední za uchovanie tohto hesla v tajnosti. S nikým by ste nemali zdieľať svoje heslo.

ZMENY NAŠEJ POLITIKY

Naše zásady môžeme z času na čas aktualizovať. O akýchkoľvek podstatných zmenách týchto zásad ochrany osobných údajov vás budeme informovať oznámením na našej stránke. Odporúčame vám pravidelne kontrolovať a kontrolovať tieto pravidlá, aby ste si boli vedomí akýchkoľvek posledných zmien.

AKO NÁS KONTAKTOVAŤ

Obavy o súkromie. Ak máte akékoľvek obavy alebo sťažnosti týkajúce sa ochrany osobných údajov na tejto stránke, kontaktujte nás na adrese Hundeshagen Digital Media, LLC., Attn: Legal Affairs, Pacific Design Center, Red Building West, 750 N. San Vicente Blvd., 9th Floor, East Hollywood , CA, 90069, USA alebo nám pošlite e-mail na adresu privacy@sauderelectronics.com . Budeme sa snažiť, aby sme vám odpovedali včas a profesionálne, aby sme mohli odpovedať na vaše otázky a vyriešiť vaše obavy. © Hundeshagen Digital Media, LLC. Všetky práva vyhradené. Purpleclover a Purpleclover.com sú ochranné známky spoločnosti Hundeshagen Digital Media, LLC

OZNÁMENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV PRE Obyvateľov KALIFORNIE

Posledná aktualizácia: 1. januára 2020

Toto OZNÁMENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV PRE Obyvateľov KALIFORNIE dopĺňa informácie obsiahnuté v týchto Zásadách ochrany osobných údajov a vzťahuje sa výlučne na návštevníkov, používateľov a ďalšie osoby, ktoré majú bydlisko v štáte Kalifornia („spotrebitelia“ alebo „vy“), a poskytuje informácie týkajúce sa práv spotrebiteľov podľa Kalifornský zákon o ochrane spotrebiteľa z roku 2018 („CCPA“) a niektoré ďalšie kalifornské zákony o ochrane súkromia. Všetky pojmy definované v CCPA majú v tomto oznámení rovnaký význam.

OSOBNÉ INFORMÁCIE, KTORÉ ZBIERAME

Zhromažďujeme informácie, ktoré identifikujú, súvisia s nimi, popisujú ich, odkazujú na ne, je možné ich spojiť s konkrétnym spotrebiteľom alebo zariadením alebo ich možno rozumne prepojiť, priamo alebo nepriamo (ďalej len „osobné údaje“). Zhromaždili sme najmä nasledujúce kategórie osobných informácií o spotrebiteľoch za posledných dvanásť (12) mesiacov:

  • Internet alebo iná podobná sieťová aktivita (napríklad história prehliadania)
  • Geolokačné údaje (napríklad presná poloha vášho zariadenia)

Medzi osobné informácie nepatria:

  • Verejne dostupné informácie z vládnych záznamov.
  • De-identifikované alebo agregované informácie pre spotrebiteľa.
  • Informácie vylúčené z pôsobnosti CCPA, ako napríklad:
    • zdravotné alebo lekárske informácie, na ktoré sa vzťahuje zákon o zdravotnom poistení z roku 1996 (HIPAA) a kalifornský zákon o dôverných lekárskych informáciách (CMIA), alebo údaje o klinických skúškach;
    • osobné informácie, na ktoré sa vzťahujú určité odvetvové zákony na ochranu súkromia, vrátane zákona o spravodlivých úverových správach (Fair Credit Reporting Act - FRCA), zákona Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA) alebo kalifornského zákona o ochrane finančných informácií (FIPA) a zákona Driver's Privacy Protection Act z roku 1994.

Môžeme automaticky zhromažďovať určité technické informácie a informácie o použití, keď používate našu stránku alebo interagujete s našimi online reklamami a obsahom, ako napríklad typ zariadenia, prehliadač a operačný systém, ktorý používate, jedinečný identifikátor zariadenia, adresa IP, nastavenie zariadenia a prehliadača. , navštívené webové stránky, informácie o tom, ako interagujete s našou stránkou a s našimi partnermi tretích strán (napríklad aké stránky navštevujete), a informácie, ktoré nám umožňujú rozpoznať a priradiť vašu aktivitu medzi zariadeniami a webovými stránkami. Môžeme rozpoznať vaše zariadenie, aby sme vám poskytli prispôsobené zážitky a reklamu naprieč zariadeniami, ktoré používate.

Upozorňujeme, že určité spoločnosti umiestňujú na našu stránku sledovacie technológie, ako sú súbory cookie, ktoré týmto spoločnostiam umožňujú prijímať informácie o vašej aktivite na našej stránke, ktoré sú spojené s vaším prehliadačom alebo zariadením. Navštívte naše Zásady používania súborov cookie (mimo EÚ) vyššie Ďalšie informácie o sledovaní na našej stránke a o tom, ako môžeme tieto technológie použiť na zhromažďovanie týchto informácií. Tieto spoločnosti môžu tieto údaje použiť na prispôsobenie obsahu pre vás a na poskytovanie relevantnejších reklám na našom webe alebo iných serveroch v našom mene a v mene iných inzerentov. Ak podáte žiadosť o deaktiváciu a chcete sa odhlásiť zo sledovania pomocou súborov cookie na reklamné účely, upozorňujeme, že budete musieť osobitne upraviť nastavenia svojho prehliadača a nastaviť svoje predvoľby podľa popisu v našej Pravidlá používania súborov cookie (mimo EÚ) vyššie.

Možno budete mať prístup k funkciám Stránky prostredníctvom komunít, fór a stránok sociálnych médií, služieb, doplnkov a aplikácií vytvorených poskytovateľmi sociálnych médií („Stránky sociálnych médií“). Vaše nastavenie ochrany osobných údajov na týchto stránkach sociálnych médií, ako aj ich príslušné pravidlá ochrany osobných údajov určia osobné a ďalšie informácie, ktoré s nami môžu byť zdieľané alebo prijímané prostredníctvom technológií sledovania sociálnych médií, keď vstúpite na stránku, a môžu byť zhromažďované a používané týmito webmi sociálnych médií. Ak to umožňuje zákon, poskytnutím týchto informácií alebo inou interakciou s našou stránkou prostredníctvom stránok sociálnych médií vyjadrujete súhlas s naším používaním informácií zo stránky sociálnych médií v súlade s týmito zásadami ochrany osobných údajov.

Informácie o polohe. Zhromažďujeme informácie o vašom všeobecnom umiestnení, napríklad vašej krajine alebo vašej adrese IP. Zhromažďujeme presné polohy vášho zariadenia, keď pristupujete na stránku pomocou mobilného zariadenia. Nie všetky tieto informácie sú uchované a nie všetky sú s vami prepojiteľné.

AKO POUŽÍVAME OSOBNÉ INFORMÁCIE

Osobné údaje používame na účely opísané v týchto zásadách alebo zverejnené v čase zhromažďovania alebo s vaším súhlasom, a to aj na nasledujúce účely:

  • Poskytnite alebo analyzujte svoje používanie stránok a ich obsahu, produktov, programov a služieb.
  • Pošlite informácie o propagačných akciách, ponukách a vlastnostiach stránok.
  • Budeme vás informovať, keď vyhráte niektorú z našich súťaží alebo stávok.
  • Upozorní vás, keď budú k dispozícii aktualizácie Webových stránok, a o zmenách akýchkoľvek produktov alebo služieb, ktoré prostredníctvom nich ponúkame alebo poskytujeme.
  • Poskytujte, rozvíjajte, udržiavajte, personalizujte, chráňte a zlepšujte svoje skúsenosti a naše ponuky na stránkach.
  • Odhadnite veľkosť publika a vzory používania.
  • Ukladajte informácie o svojich preferenciách, čo nám umožňuje prispôsobiť našu stránku podľa vašich individuálnych záujmov.
  • Urýchlite svoje vyhľadávanie.
  • Chráňte sa pred podvodmi a inými nezákonnými činnosťami a identifikujte ich
  • Keď použijete túto stránku, spoznáme vás.
  • Ponúkajte, uvádzajte na trh a inzerujte produkty, programy a služby od nás a našich pridružených spoločností a obchodných partnerov, ktoré by vás mohli zaujímať. Informácie, ktoré zhromažďujeme, môžeme tiež použiť na zobrazovanie reklám cieľovému publiku našich inzerentov.
  • Zisťovať, vyšetrovať a predchádzať aktivitám na našom webe, ktoré by mohli porušovať naše podmienky, mohli by byť podvodné, porušovať autorské práva alebo iné pravidlá alebo ktoré by mohli byť inak nezákonné, v súlade s právnymi požiadavkami a na ochranu našich práv a práv a bezpečnosti našich používateľov a ďalších.
  • Overte svoju totožnosť v súvislosti s požiadavkami CCPA uvedenými nižšie.
ZDROJE, Z KTORÝCH Zhromažďujeme OSOBNÉ INFORMÁCIE

Osobne zhromažďujeme osobné informácie z vašich zariadení. Používame sledovacie nástroje na zhromažďovanie informácií, keď používate alebo interagujete so stránkou, našimi reklamami a online obsahom a našimi e-mailmi.

Môžeme zhromažďovať osobné informácie z verejne dostupných databáz.

Získavame osobné informácie od dodávateľov, ktorých si najímame, aby sme pracovali v našom mene. Informácie nám môžu poskytnúť napríklad predajcovia, ktorí hostia alebo udržiavajú naše webové stránky a zasielajú nám propagačné e-maily.

Môžeme získať osobné informácie od iných strán, napríklad keď s nami zdieľajú informácie spoloční marketingoví partneri alebo reklamné siete. Môžeme tiež dostávať informácie zo stránok sociálnych médií, ako je opísané vyššie.

AKO ZDIEĽAME A ZVEREJŇUJEME VAŠE OSOBNÉ INFORMÁCIE

Vaše osobné údaje môžeme pre naše obchodné účely sprístupniť iným stranám. Za posledných dvanásť (12) mesiacov sme zverejnili nasledujúcu kategóriu osobných údajov pre naše vlastné obchodné účely:

  • Internet alebo iná podobná sieťová aktivita (napríklad história prehliadania)

Vyššie uvedenú kategóriu osobných údajov pre naše obchodné účely môžeme zverejniť nasledujúcim kategóriám strán:

  • Naše pridružené spoločnosti.
  • Poskytovatelia služieb.
  • Tretie strany, ktorým nás vy alebo vaši zástupcovia splnomocňujete zverejniť vaše osobné údaje v súvislosti s produktmi alebo službami, ktoré vám poskytujeme.

Za posledných dvanásť (12) mesiacov sme podľa našich vedomostí o CCPA nepredali žiadne osobné informácie. Spoločnosť nebude v budúcnosti podľa vašich vedomostí o CCPA predávať vaše osobné informácie bez toho, že by vás na to upozornila a v tom čase vám dala možnosť odhlásiť sa.

VAŠE PRÁVA A VÝBERY

CCPA poskytuje spotrebiteľom (obyvateľom Kalifornie) konkrétne práva týkajúce sa ich osobných údajov. Táto časť popisuje vaše práva CCPA a vysvetľuje, ako ich uplatniť.

Prístup k špecifickým právam na informácie a prenosnosť údajov

Máte právo požadovať, aby sme vám sprístupnili určité informácie o našom zhromažďovaní a používaní vašich osobných údajov za posledných 12 mesiacov. Keď dostaneme a potvrdíme vašu žiadosť spotrebiteľa, zverejníme vám niektoré alebo všetky nasledujúce informácie, v závislosti od vašej žiadosti:

  • Konkrétne osobné údaje, ktoré sme o vás zhromaždili (nazývané tiež žiadosť o prenosnosť údajov).
  • Kategórie osobných údajov, ktoré sme o vás zhromaždili.
  • Kategórie zdrojov osobných údajov, ktoré sme o vás zhromaždili.
  • Náš obchodný alebo komerčný účel zhromažďovania alebo predaja týchto osobných údajov.
  • Kategórie ďalších strán, s ktorými zdieľame tieto osobné informácie.
  • Ak sme predali alebo zverejnili vaše osobné informácie na obchodné účely, zverejnia sa dva samostatné zoznamy:
    • predaj, identifikácia kategórií osobných údajov, ktoré si každá kategória príjemcu zakúpila; a
    • zverejnenie na obchodné účely, identifikácia kategórií osobných údajov, ktoré každá kategória príjemcu získala.

Práva na vymazanie

Máte právo požadovať, aby sme vymazali všetky vaše osobné informácie, ktoré sme od vás zhromaždili a uchovali, s výhradou určitých výnimiek. Len čo dostaneme a potvrdíme vašu žiadosť spotrebiteľa, odstránime (a nasmerujeme našich poskytovateľov služieb na odstránenie) vaše osobné údaje z našich záznamov, pokiaľ neplatí výnimka.

Uplatňovanie práv na prístup, prenosnosť údajov a vymazanie

Ak chcete uplatniť práva na prístup, prenosnosť údajov a vymazanie opísané vyššie, pošlite nám žiadosť spotrebiteľa buď:

Iba vy alebo osoba, ktorú splnomocníte, aby konala vo vašom mene, môžete podať spotrebiteľskú žiadosť týkajúcu sa vašich osobných údajov.

Spotrebiteľa môžete požiadať o prístup alebo prenosnosť údajov iba dvakrát v priebehu 12 mesiacov. Žiadosť spotrebiteľa musí:

  • Poskytnite platnú e-mailovú adresu, telefónne číslo, adresu alebo iné dostatočné informácie, ktoré nám umožňujú primerane overiť, že ste osobou, o ktorej sme zhromaždili osobné údaje, alebo oprávneným zástupcom.
  • Popíšte svoju žiadosť dostatočne podrobne, aby sme jej mohli správne porozumieť, vyhodnotiť ju a reagovať na ňu.

Nemôžeme odpovedať na vašu žiadosť alebo vám poskytnúť osobné informácie, ak nemôžeme overiť vašu totožnosť alebo oprávnenie vášho zástupcu podať žiadosť a potvrdiť, že sa vaše osobné údaje týkajú. Podanie žiadosti spotrebiteľa nevyžaduje, aby ste si u nás vytvorili účet. Osobné údaje poskytnuté v žiadosti spotrebiteľa použijeme iba na overenie totožnosti alebo oprávnenia žiadateľa podať žiadosť.

Načasovanie a formát odpovede

Snažíme sa odpovedať na overiteľnú žiadosť spotrebiteľa do 45 dní od jej prijatia. Ak požadujeme viac času (do 90 dní), budeme vás písomne ​​informovať o dôvode a predĺžení lehoty. Ak máte účet u nás, doručíme na tento účet našu písomnú odpoveď. Ak u nás nemáte účet, doručíme našu písomnú odpoveď poštou alebo elektronicky, podľa vášho uváženia. Akékoľvek zverejnenie, ktoré poskytneme, sa bude týkať iba 12-mesačného obdobia pred prijatím žiadosti. Odpoveď, ktorú poskytneme, tiež vysvetlí dôvody, prečo nemôžeme vyhovieť žiadosti, ak sú uplatniteľné. Pre žiadosti o prenosnosť údajov vyberieme formát poskytujúci vaše osobné informácie, ktorý je ľahko použiteľný, a ktorý by vám mal umožňovať prenos informácií z jedného subjektu do druhého bez akýchkoľvek prekážok.

Zmeny v našom oznámení o ochrane osobných údajov

Vyhradzujeme si právo zmeniť a doplniť toto oznámenie o ochrane osobných údajov podľa nášho uváženia a kedykoľvek. Keď urobíme zmeny v tomto oznámení o ochrane osobných údajov, budeme vás o tom informovať prostredníctvom oznámenia na našej domovskej stránke.

Kontaktné informácie

Ak máte akékoľvek obavy alebo sťažnosti týkajúce sa ochrany osobných údajov na našich webových stránkach, spôsobov, akými zhromažďujeme a používame vaše osobné údaje, vašich rozhodnutí a práv týkajúcich sa takého použitia, alebo si želáte uplatniť svoje práva podľa kalifornských právnych predpisov, kontaktujte nás at Hundeshagen Digital Media, LLC., Attn: Legal Affairs, Pacific Design Center, Red Building West, 750 N. San Vicente Blvd., 9th Floor, East Hollywood, CA, 90069, USA, pošlite nám e-mail na adresu privacy@sauderelectronics.com alebo zavolajte na 1-866-522-5025.

POLITIKA OCHRANY SÚKROMIA PRE UŽÍVATEĽOV EÚ

Dátum účinnosti: 25. mája 2018

ÚVOD

Hundeshagen Digital Media, LLC d / b / a Hundeshagen Industries, jej pridružené a dcérske spoločnosti („Hundeshagen“, „my“, „nás“ alebo „naše“) si vážia súkromie našich používateľov a predplatiteľov. Snažíme sa byť transparentní v tom, ako zhromažďujeme a používame vaše informácie (ako je definované nižšie), aby sme vaše informácie udržali v bezpečí a aby sme vám poskytli zmysluplné možnosti. Táto politika ochrany osobných údajov (ďalej len „politika“) popisuje postupy ochrany osobných údajov pre www.Sauderelectronics.com webová stránka (ďalej len „webová stránka“), ktorú vlastní a prevádzkuje úplne alebo čiastočne spoločnosť Hundeshagen. Tieto zásady vysvetľujú, ako spoločnosť Hundeshagen ako správca údajov zhromažďuje, používa a zverejňuje vaše informácie.

Tieto zásady sa vzťahujú na naše online informačné postupy týkajúce sa stránky vo vzťahu k používateľom v Európskej únii. Tieto zásady sa nevzťahujú na osobné údaje zhromaždené prostredníctvom akýchkoľvek webových stránok alebo aplikácií tretích strán, vrátane webových stránok, ku ktorým máte prístup prostredníctvom týchto webových stránok. Tieto webové stránky a aplikácie môžu mať svoje vlastné pravidlá ochrany súkromia, ktoré vám odporúčame prečítať si pred poskytnutím akýchkoľvek osobných údajov na nich alebo prostredníctvom nich.

Prečítajte si pozorne tieto pravidlá, aby ste pochopili naše zásady a postupy týkajúce sa vašich informácií a toho, ako s nimi budeme nakladať. Ak nesúhlasíte s našimi zásadami a postupmi, nepoužívajte túto stránku. Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s týmito zásadami. Tieto zásady sa môžu z času na čas zmeniť. Vaše ďalšie používanie stránky po vykonaní zmien sa považuje za prijatie týchto zmien, preto pravidelne kontrolujte aktualizácie týchto zásad.

MEDZINÁRODNÝ PREVOD

Naša stránka je hostená v Spojených štátoch. To znamená, že Informácie, ktoré zhromažďujeme, budeme spracovávať v Spojených štátoch, v krajine s nižšou úrovňou ochrany osobných údajov ako Európska únia. Pretože však naše stránky a služby ponúkame obyvateľom Európskej únie, vzťahuje sa na spoločnosť Hundeshagen aj európsky zákon o ochrane údajov, najmä všeobecné nariadenie EÚ o ochrane údajov (GDPR).

Spoločnosť Hundeshagen je v procese menovania zástupcu EÚ a po vymenovaní zástupcu EÚ vás bude informovať prostredníctvom aktualizovanej verzie týchto zásad.

Pri prevode používame nástroje podobné štandardným zmluvným doložkám v súlade s GDPR<

vaše informácie mimo Európskej únie alebo tretím stranám. Môžeme tiež kedykoľvek obmedziť dostupnosť stránok alebo akýchkoľvek služieb alebo produktov popísaných na týchto serveroch na akékoľvek osoby alebo geografické oblasti.

DETI DO 16 ROKOV

Stránka nie je určená pre deti do 16 rokov a vedome nezhromažďujeme osobné informácie od detí do 16 rokov. Ak sa dozvieme, že sme zhromaždili alebo dostali osobné údaje od dieťaťa do 16 rokov bez overenia súhlasu rodičov, vymažeme ich tieto informácie. Ak si myslíte, že by sme mohli mať akékoľvek informácie od alebo o dieťati do 16 rokov, kontaktujte nás na adrese privacy@sauderelectronics.com

INFORMÁCIE, KTORÉ ZBERÁME A AKO ZBERÁME

Môžeme zhromažďovať a kombinovať rôzne typy informácií a všetky tieto informácie v týchto Zásadách ochrany osobných údajov uvádzať spoločne ako „Informácie“. Ďalej uvádzame typ informácií, ktoré môžeme zhromažďovať:

Informácie, ktoré nám poskytnete. Môžeme zhromažďovať informácie, ktoré nám poskytnete, napríklad:

  • keď sa zaregistrujete na stránke alebo ju použijete, alebo si predplatíte akúkoľvek službu na stránke, môžeme vás požiadať, aby ste poskytli osobné informácie, pomocou ktorých môžete byť identifikovaní, napríklad meno, poštová adresa, e-mailová adresa, telefónne číslo alebo iná ďalšie kontaktné údaje.
  • keď používate Web na komunikáciu s ostatnými alebo na zverejňovanie, nahrávanie, zobrazovanie alebo ukladanie obsahu, ako sú komentáre, fotografie, videá, e-maily, prílohy, hlasové vstupy a ďalší obsah, ktorý vygenerujete (spoločne „príspevky používateľa“) na verejnosti oblasti Stránky. Vaše používateľské príspevky môžu byť prenášané iným osobám a my nemôžeme kontrolovať kroky tretích strán, s ktorými sa môžete rozhodnúť zdieľať svoje používateľské príspevky. Rovnako nemôžeme zabrániť ďalšiemu použitiu týchto informácií po ich zverejnení.
  • môžeme vás požiadať, aby ste poskytli svoje informácie, keď sa zapojíte do súťaže alebo losovania, ktoré sponzorujeme, alebo odpovieme na prieskumy, ktoré môžeme zverejniť a požiadať o vyplnenie na stránkach.
  • keď s nami komunikujete s cieľom nahlásiť problém so stránkou alebo urobiť akékoľvek ďalšie všeobecné otázky. Môžeme uchovávať záznamy a kópie vašej korešpondencie (vrátane e-mailových adries, telefónnych čísel a akýchkoľvek iných osobných údajov, ktoré ste poskytli).
  • pri registrácii akýchkoľvek platených služieb alebo zadávaní akýchkoľvek objednávok na stránke si môžeme ponechať podrobnosti o transakciách uskutočňovaných prostredníctvom stránky a o plnení akýchkoľvek objednávok (upozorňujeme, že od vás môže byť požadované, aby ste pred zadaním objednávky poskytli finančné informácie. prostredníctvom stránky).
  • keď inak používate Web, napríklad na vyhľadávanie, sledovanie, históriu pozerania, prezeranie stránok, prezeranie obsahu, ktorý sprístupňujeme, alebo inštaláciu niektorého z našich doplnkov.

Technické, užívateľské a analytické informácie.

Keď používate našu webovú stránku, môžeme zhromažďovať určité technické informácie a informácie o použití, ako napríklad typ zariadenia, prehliadača a operačného systému, ktorý používate, jedinečný identifikátor zariadenia, adresa IP, nastavenie zariadenia a prehliadača, navštívené webové stránky vrátane informácií o ako interagujete s našou stránkou a s informáciami našich partnerov tretích strán a s informáciami, ktoré nám umožňujú rozpoznať a priradiť vašu aktivitu medzi zariadeniami a stránkou. Môžeme rozpoznať vaše zariadenie, aby sme vám poskytli prispôsobené zážitky a reklamu naprieč zariadeniami, ktoré používate. Kde je to vhodné, budeme zhromažďovať tieto informácie iba s vašim predchádzajúcim súhlasom. Viac informácií nájdete v časti Vaše voľby a naše Pravidlá používania súborov cookie.

Možno budete mať prístup k funkciám tohto webu prostredníctvom komunít, fór a webových stránok, služieb, doplnkov a aplikácií sociálnych médií tretích strán (ďalej len „webové stránky sociálnych médií“). Vaše nastavenie ochrany osobných údajov na týchto stránkach sociálnych médií, ako aj ich príslušné pravidlá ochrany osobných údajov určia osobné a ďalšie informácie, ktoré môžu byť zhromaždené a použité na týchto stránkach sociálnych médií.

Informácie o polohe.

Máme prístup k informáciám o vašej polohe, napríklad o vašej krajine, keď ich poskytnete, alebo prostredníctvom informácií o zariadení (napríklad adresa IP), alebo k polohe vášho zariadenia, keď na svoj web pristupujete pomocou svojho mobilného zariadenia. Kde je to vhodné, budeme zhromažďovať tieto informácie iba s vašim predchádzajúcim súhlasom.

AKO POUŽÍVAME VAŠE INFORMÁCIE

Aký právny základ máme na spracovanie vašich osobných údajov?

Vaše osobné údaje spracovávame iba na legitímne účely. Použitie vašich osobných údajov bude takisto odôvodnené na základe jedného alebo viacerých zákonných „dôvodov spracúvania“, ktoré sú ustanovené vo všeobecnom nariadení EÚ o ochrane údajov (GDPR).

Nasledujúca tabuľka obsahuje vysvetlenie rozsahu rôznych právnych dôvodov spracúvania, ktoré sú k dispozícii podľa nariadenia GDPR a na ktoré sa spoločnosť Hundeshagen spolieha pri zhromažďovaní informácií:

Plnenie zmluvy: kde vyžadujeme vaše osobné údaje, aby sme s vami uzavreli zmluvu a poskytli vám naše služby.

Oprávnené záujmy: kde používame vaše osobné údaje na dosiahnutie oprávneného záujmu a naše dôvody ich použitia prevažujú nad akýmikoľvek zásahmi do vašich práv na ochranu údajov.

Právne nároky: tam, kde sú vaše osobné údaje potrebné na to, aby sme vás mohli brániť, stíhať alebo vzniesť voči vám, nám alebo tretej osobe nárok.

Naše právne povinnosti a práva: kde sme povinní spracúvať vaše osobné údaje na základe zákonnej povinnosti v rámci EÚ.

Súhlas: kde ste vyjadrili súhlas s naším použitím vašich osobných údajov (v takom prípade vám bude predložený formulár súhlasu s akýmkoľvek takýmto použitím a svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať oznámením privacy@sauderelectronics.com

Poskytovanie našich produktov a služieb:

  • Použitie informácií:
    • Informácie, ktoré o vás zhromažďujeme, používame na plnenie vašich požiadaviek na produkty, aplikácie, služby a obsah a na poskytovanie, vývoj, údržbu, personalizáciu, ochranu a vylepšovanie vašich skúseností a našich ponúk. Informácie zhromaždené na našich stránkach napríklad používame na (i) poskytovanie obsahu, produktov, služieb a aktualizácií (ii) poskytovanie oznámení o vašom účte alebo predplatných, (iii) umožnenie čítania a uverejňovania komentárov alebo (iv) povolenie môžete sa zúčastňovať propagačných akcií, súťaží a lotérií.
  • Dôvody spracovania podľa GDPR:
    • Plnenie zmluvných a právnych povinností; a s vašim súhlasom (ak sa vyžaduje)
  • Oprávnené záujmy (ak je to vhodné)
    • Zlepšovanie a vývoj nových výrobkov a služieb; zvýšenie efektívnosti; ochrana pred podvodom; uchovanie podrobností o vašom minulom použití produktov a / alebo služieb, ktoré ste si kúpili alebo o ktoré ste sa zaujímali, aby sme vám mohli navrhnúť ďalšie produkty, ktoré by vás mohli zaujímať.

Marketing.

  • Použitie informácií:
    • Informácie, ktoré zhromažďujeme, používame na (i) zasielanie informácií o propagačných akciách, ponukách a našich funkciách, (ii) poskytovanie reklám na základe vašich záujmov a polohy, (iii) interakciu s interaktívnymi funkciami, aktivitami a stránkami sociálnych médií na poskytovanie vám poskytujeme alebo vám umožňujeme, aby vám stránky sociálnych médií poskytovali reklamy založené na vašich záujmoch, (iv) príležitostne tieto informácie používame aj na to, aby sme vám od nás a od našich pridružených spoločností, obchodných spoločností ponúkali, uvádzali na trh alebo inzerovali produkty, programy alebo služby partnermi a vybranými tretími stranami alebo (v) pre nás a naše pridružené spoločnosti, obchodných partnerov a vybrané tretie strany na zacielenie, ponuku alebo inzerciu produktov, programov alebo služieb, ktoré by vás mohli zaujímať.
  • Dôvody spracovania podľa GDPR:
    • Oprávnené záujmy as vašim súhlasom (ak sa vyžaduje)
  • Oprávnené záujmy (ak je to vhodné)
    • Pri propagácii našich produktov a služieb našim používateľom poskytujeme prispôsobené ponuky, príležitosti a služby, ktoré by vás mohli zaujímať.

Komunikujeme s vami.

  • Použitie informácií:
    • Informácie o vás používame na komunikáciu s vami, napríklad (i) aby sme vás informovali, keď vyhráte niektorú z našich súťaží alebo stávok, alebo keď urobíme zmeny v našich zásadách alebo podmienkach, (ii) reagujeme na vaše otázky, alebo (iii ), aby sme vás kontaktovali ohľadom vášho účtu.
  • Dôvody spracovania podľa GDPR:
    • Plnenie zmluvných a právnych povinností; a s vašim súhlasom (ak sa vyžaduje)
  • Oprávnené záujmy (ak je to vhodné)
    • Poskytovanie a / alebo oznamovanie dôležitých informácií; zvýšenie efektívnosti; správa, zlepšovanie alebo vývoj nových služieb a produktov; agregovaná štatistika.

Z bezpečnostných dôvodov a za účelom analýzy a neustáleho zlepšovania našich webov a služieb.

  • Použitie informácií:
    • Technické a užívateľské informácie používame na vylepšenie nášho dizajnu, funkčnosti a obsahu a na to, aby sme mohli prispôsobiť vaše skúsenosti s našim obsahom a ponukami. Tieto informácie používame (i) na poskytovanie, vývoj, údržbu, personalizáciu, ochranu a vylepšovanie našich produktov, aplikácií a služieb a na prevádzkovanie nášho podnikania, (ii) na vykonávanie analýz vrátane analýz a vykazovania používania a výkonu. , (iii) na ochranu pred podvodmi a inými nezákonnými aktivitami, na ich identifikáciu a prevenciu, (iv) na vytváranie súhrnných údajov o skupinách alebo kategóriách našich používateľov a (iv) na prevenciu podvodov.
  • Dôvody spracovania podľa GDPR:
    • Plnenie zmluvných a zákonných povinností, oprávnených záujmov a s vašim súhlasom (ak je to potrebné)
  • Oprávnené záujmy (ak je to vhodné)
    • Vyhodnocovaním informácií z vašich návštev a interakcií so stránkami lepšie porozumiete ich použitiu, aby sme mohli vyvinúť intuitívnejšie používateľské prostredie.

Marketing prostredníctvom sociálnych sietí tretích strán a spolu s nimi.

  • Použitie informácií:
    • Vaše informácie používame pri interakcii s funkciami sociálnych sietí tretích strán, aby sme vám slúžili s reklamami a komunikovali s vami na sociálnych sieťach tretích strán. Ďalšie informácie o tom, ako tieto funkcie fungujú, údaje o profiloch, ktoré o vás získavame, a ďalšie informácie o tom, ako ich deaktivovať, nájdete v oznámeniach o ochrane osobných údajov príslušných sociálnych sietí tretích strán.
  • Dôvody spracovania podľa GDPR:
    • Oprávnený záujem a na základe vášho súhlasu, ktorý sme získali od nás alebo akejkoľvek sociálnej siete tretej strany (v prípade potreby)
  • Oprávnené záujmy (ak je to vhodné)
    • Vyhodnocovaním informácií z vašich návštev a interakcií so stránkami lepšie porozumieme ich použitiu, aby sme mohli vyvinúť intuitívnejšie používateľské prostredie, poskytovať prispôsobené ponuky, príležitosti a služby, ktoré by vás mohli zaujímať.

Súlad a zmena našej obchodnej štruktúry.

  • Použitie informácií:
    • Informácie, ktoré zhromažďujeme, používame na zisťovanie, vyšetrovanie a prevenciu aktivít, ktoré porušujú naše podmienky používania, môžu byť podvodné, porušovať autorské práva alebo iné zákony, na splnenie zákonných požiadaviek a na ochranu našich práv a práv a bezpečnosti našich používateľov. a ďalšie. Vaše osobné údaje môžeme tiež poskytnúť každému potenciálnemu nadobúdateľovi alebo investorovi do ktorejkoľvek časti podnikania spoločnosti Hundeshagen na účely tohto nadobudnutia alebo investície.
  • Dôvody spracovania podľa GDPR:
    • Plnenie zmluvných a právnych povinností
  • Oprávnené záujmy (ak je to vhodné)
    • Ochrana našich obchodných záujmov, majetku a iných práv, ochrana súkromia, bezpečnosti a ďalších práv verejnosti.
AKO ZDIEĽAME A ZVEREJŇUJEME VAŠE INFORMÁCIE

Spoločnosť Hundeshagen kontroluje vaše informácie a je považovaná za správcu údajov, ako je definované v GDPR. Môžeme zdieľať a zverejňovať agregované a de-identifikované informácie o našich používateľoch bez obmedzenia.

Ak zapojíme spracovateľov údajov, ktorí spracúvajú osobné údaje mimo EHP, zabezpečíme primeranú úroveň ochrany. Ďalej implementujeme právne záruky, ktoré upravujú tento prevod, napríklad nástroje podobné vzorovým zmluvným doložkám, súhlas jednotlivcov alebo iné právne dôvody povolené príslušnými právnymi požiadavkami.

Niektoré krajiny mimo EHP boli schválené Európskou komisiou ako krajiny, ktoré poskytujú v zásade rovnakú ochranu ako zákony o ochrane údajov EHP. Zákony EÚ na ochranu údajov umožňujú spoločnosti Hundeshagen voľný prenos osobných údajov do týchto krajín. Prosím kontaktujte nás na privacy@sauderelectronics.com ak by ste chceli vidieť kópiu ochranných opatrení, ktoré uplatňujeme v súvislosti s vývozom vašich osobných údajov.

Poskytovatelia služieb . Zapojili sme nasledujúce kategórie spracovateľov údajov, ktoré spracúvajú osobné údaje v našom mene: naši dodávatelia, poskytovatelia služieb, poskytovatelia obsahu a ďalšie tretie strany, ktoré používame na podporu nášho podnikania, môžu mať prístup k informáciám, ktoré im pomôžu vykonávať služby, ktoré poskytujú pre nás vrátane: vytvárania, údržby, hostenia a doručovania našich webov, produktov a služieb; vykonávanie marketingu (napríklad s cieľom poskytnúť vám cielené reklamy s príslušným súhlasom); vybavovanie platieb, e-mailov a vybavovanie objednávok; organizovanie súťaží; vykonávanie výskumu a analýz; a zákaznícky servis.

Marketing pridruženými spoločnosťami a tretími stranami. Informácie môžeme zverejniť pridruženým spoločnostiam, obchodným partnerom a tretím stranám (napr. Maloobchodníkom, inzerentom, reklamným agentúram, reklamným sieťam a platformám, výskumným organizáciám a iným spoločnostiam), ktorých postupy nie sú pokryté týmito zásadami ochrany osobných údajov a budú konať ako správcovia. Tieto strany s vami môžu poskytovať, ponúkať, zlepšovať, predávať a inak s vami komunikovať o svojich vlastných produktoch a službách. Pred akýmkoľvek takýmto zverejnením vždy požiadame o váš predchádzajúci súhlas.

Sponzori a spoločné propagácie . Niekedy ponúkame obsah alebo programy (napr. Súťaže, stávky, propagačné akcie alebo integrácie webov na sociálnych sieťach), ktoré sponzorujú alebo majú spoločnú značku s tretími stranami. Na základe týchto vzťahov tretie strany zhromažďujú alebo od vás získavajú informácie, keď sa zúčastňujete na aktivite. Nemáme žiadnu kontrolu nad používaním týchto informácií tretími stranami. Odporúčame vám, aby ste si predtým, ako sa zúčastníte tejto aktivity, pozreli na zverejnenie informácií o ochrane osobných údajov každej z týchto tretích strán, aby ste sa dozvedeli o ich postupoch v oblasti údajov.

Prepojené stránky . Niektoré webové stránky obsahujú odkazy na iné webové stránky, napríklad na stránky sociálnych médií. Na naše Weby môžeme integrovať rozhrania alebo plug-iny sociálnych médií („Plug-ins“) zo sociálnych sietí, ako sú Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest a ďalšie. Doplnky môžu prenášať informácie o vás na príslušnú platformu doplnku bez toho, aby ste konali. Tieto informácie môžu zahŕňať vaše identifikačné číslo používateľa platformy, na ktorej webovej stránke sa nachádzate a ďalšie. Interakciou s doplnkom sa budú prenášať informácie priamo do sociálnej siete daného doplnku a tieto informácie môžu byť viditeľné pre ostatných na tejto platforme. Doplnky sa riadia zásadami ochrany osobných údajov príslušnej platformy, a nie našimi zásadami.

Právne a donucovacie účely . Informácie môžeme zverejniť v reakcii na právny proces, napríklad v reakcii na súdny príkaz alebo predvolanie na súd alebo na žiadosť orgánu činného v trestnom konaní. Môžeme tiež zverejniť tieto informácie tretím stranám: (i) na účely ochrany pred podvodmi a zníženia kreditného rizika, (ii) ak sa domnievame, že je potrebné vyšetriť, zabrániť im alebo podniknúť kroky v súvislosti s nezákonnými činnosťami, (iii) na vynútenie vymáhania naše práva vyplývajúce z akýchkoľvek zmlúv uzavretých medzi vami a nami, vrátane podmienok používania, týchto zásad a fakturácie a inkasa, (iv) ak si myslíme, že zverejnenie je nevyhnutné alebo vhodné na ochranu našich práv, majetku alebo bezpečnosti alebo že našich zákazníkov, používateľov, dodávateľov alebo iných, (v) ako to inak vyžaduje zákon.

VAŠE VOĽBY

Marketingová komunikácia a zdieľanie s tretími stranami. Ak ste sa prihlásili na odber noviniek a / alebo marketingových informácií, máte možnosť zvoliť si svoje preferencie týkajúce sa prijímania marketingovej komunikácie od nás a nášho zdieľania informácií s partnermi na účely ich priameho marketingu.

Môžete aktualizovať svoje preferencie týkajúce sa prijímania určitých marketingových oznámení od nás a nášho zdieľania osobných údajov s tretími stranami. Môžete tak urobiť kontaktovaním na čísle privacy@sauderelectronics.com . Môžete sa tiež odhlásiť z prijímania e-mailovej marketingovej komunikácie podľa pokynov na odhlásenie uvedených v každom e-maile, ktorý od nás dostanete. Push oznámenia môžete tiež upraviť na svojom mobilnom zariadení prostredníctvom nastavení zariadenia alebo aplikácie.

Možnosti reklamy . Môžeme spolupracovať s tretími stranami na prezentácii reklám a v priebehu času sa zaoberať zhromažďovaním údajov, hlásením, analýzou stránok, doručovaním reklám a meraním odpovedí na našich Weboch a na webových stránkach a aplikáciách tretích strán. Tieto tretie strany môžu na vykonávanie tejto činnosti používať súbory cookie, webové majáky, pixely a ďalšie podobné technológie. Môžu tiež získať informácie o navštívených webových stránkach, aplikáciách, ktoré používate, a ďalšie informácie z vašich prehliadačov a zariadení s cieľom prezentovať reklamu, ktorá môže byť prispôsobená vašim záujmom na našich webových stránkach a mimo nich a na iných platformách. Tento typ reklamy sa nazýva záujmovo orientovaná reklama a možno ho použiť na združenie rôznych prehľadávačov a zariadení na účely záujmovo orientovanej reklamy a analýz.

Ďalšie informácie o záujmovo orientovanej inzercii vo vašom počítači alebo mobilnom prehliadači a možnosti odhlásiť sa z tohto typu inzercie tretími stranami nájdete na Vaše možnosti online a / alebo EDAA Samoregulačná iniciatíva pre online behaviorálnu reklamu . Upozorňujeme, že všetky možnosti zrušenia, ktoré môžete v rámci týchto programov uplatniť, sa budú vzťahovať iba na záujmovo orientovanú reklamu tretích strán, ktoré vyberiete. Môžete tiež naďalej dostávať reklamu, ale táto reklama môže byť menej relevantná pre vaše záujmy.

V závislosti od operačného systému alebo mobilného zariadenia môžete mať viac možností. Väčšina operačných systémov zariadení poskytuje vlastné pokyny, ako minimalizovať alebo zablokovať zobrazovanie prispôsobenej reklamy v aplikácii. Môžete skontrolovať nastavenia ochrany osobných údajov v takom operačnom systéme a dozvedieť sa viac o obmedzení prispôsobenej reklamy v aplikácii. Môžete tiež zakázať presné informácie o polohe z mobilného zariadenia prostredníctvom nastavení mobilného zariadenia a zvoliť obmedzenie tohto zhromažďovania.

Súbory cookie a ďalšie technológie . My a naše pridružené spoločnosti, poskytovatelia služieb tretích strán a obchodní partneri môžeme posielať „súbory cookie“ do vášho počítača alebo používať podobné technológie na vylepšenie vášho online zážitku na našich stránkach a prostredníctvom našej reklamy a médií cez internet a mobilné aplikácie.

Súbory cookie sú malé textové súbory obsahujúce informácie, ktoré sa stiahnu do vášho zariadenia pri návšteve webovej stránky, vrátane našich webových stránok. Súbory cookie sa potom pošlú späť do pôvodnej webovej domény pri vašich ďalších návštevách tejto domény. Väčšina webových stránok obsahuje prvky z viacerých webových domén, takže keď navštívite webovú stránku, váš prehliadač môže prijímať súbory cookie z viacerých zdrojov. Súbory cookie sú užitočné, pretože umožňujú webovej stránke rozpoznať zariadenie používateľa. Súbory cookie vám umožňujú efektívne sa pohybovať na webových stránkach, pamätať si predvoľby a všeobecne zlepšovať užívateľskú skúsenosť. Môžu sa tiež použiť na prispôsobenie reklamy vašim záujmom prostredníctvom sledovania vášho prehliadania webových stránok. Súbory cookie relácie sa automaticky odstránia, keď zavriete prehliadač, a trvalé súbory cookie zostanú vo vašom zariadení aj po zatvorení prehliadača (napr. Zapamätanie vašich preferencií používateľov po návrate na stránky).

Môžeme tiež použiť pixely alebo „webové majáky“, ktoré monitorujú vaše používanie našich stránok. Webové signály sú malé elektronické súbory integrované do Webových stránok alebo do našej komunikácie (napr. E-maily), ktoré nám umožňujú napríklad počítať používateľov, ktorí navštívili tieto stránky alebo otvorili e-mail, alebo získať ďalšie súvisiace štatistické údaje. Môžeme tiež integrovať do našich aplikácií „vývojové súpravy softvéru“ („SDK“), aby sme mohli vykonávať podobné funkcie ako súbory cookie a webové majáky. Napríklad SDK môžu zhromažďovať technické a užívateľské informácie, ako sú identifikátory mobilných zariadení a vaše interakcie s webom a inými mobilnými aplikáciami.

Môžeme tiež používať cookies a ďalšie technológie (i) na poskytovanie, vývoj, údržbu, personalizáciu, ochranu a vylepšovanie našich Webov, produktov, programov a služieb a na prevádzkovanie nášho podnikania, (ii) na vykonávanie analýz, vrátane analýzy a podávať správy o používaní a výkone našich Webových stránok a marketingových materiálov, (iii) chrániť pred, identifikovať a predchádzať podvodom a iným nezákonným činnostiam, (iv) vytvárať súhrnné údaje o skupinách alebo kategóriách našich používateľov, (v) synchronizovať používateľov medzi zariadeniami, pridruženými spoločnosťami, obchodnými partnermi a vybranými tretími stranami a (vi) pre nás a naše pridružené spoločnosti, obchodných partnerov a vybrané tretie strany zacieliť, ponúknuť alebo uviesť na trh produkty, programy alebo služby. Súbory cookie a ďalšie technológie tiež uľahčujú a merajú výkonnosť reklám zobrazovaných na nás alebo dodávaných nami alebo prostredníctvom nás a / alebo iných sietí alebo stránok.

V súčasnosti nereagujeme na signály Nesledovať, pretože jednotný technologický štandard ešte nebol vypracovaný. Pokračujeme v posudzovaní nových technológií a po vytvorení normy môžeme prijať štandard.

Správa súborov cookie a iných technológií.

Nevyhnutne potrebné cookies

Títo cookies sú nevyhnutné, aby ste sa mohli pohybovať po Webových stránkach a využívať ich funkcie. Bez týchto cookies nemôžu byť poskytované služby, o ktoré ste požiadali (napríklad navigácia medzi stránkami). V nasledujúcej tabuľke sú uvedené niektoré príklady týchto typov súborov cookie:

Zdroj súborov cookie: Sauderelectronics.com

  • Účel:
    • Údaje uložené v tomto súbore cookie používame na správu systému, aby sme zlepšili zabezpečenie a poskytli prístup k požadovanej funkčnosti webu
  • Ďalšie informácie:
    • Relácia cookie (vyprší, keď je prehliadač zatvorený)

Výkonové cookies

Používame analytické cookies na analýzu toho, ako naši návštevníci používajú stránky, a na sledovanie ich výkonu. To nám umožňuje poskytovať vysoko kvalitný zážitok prispôsobením našej ponuky a rýchlou identifikáciou a opravou akýchkoľvek problémov, ktoré sa vyskytnú. Napríklad môžeme použiť súbory cookie na sledovanie výkonu, aby sme mohli sledovať, ktoré stránky sú najobľúbenejšie, ktorá metóda prepojenia medzi stránkami je najefektívnejšia, a zistiť, prečo niektoré stránky dostávajú chybové správy. Tieto cookies môžeme tiež použiť na zvýraznenie článkov alebo služieb Stránok, o ktorých si myslíme, že by vás zaujímali na základe vášho používania Stránok. Informácie zhromaždené týmito súbormi cookie nie sú spojené s vašimi osobnými údajmi nami alebo našimi dodávateľmi a používajú sa iba v súhrnnej a deidentifikovanej podobe. V nasledujúcej tabuľke sú uvedené niektoré príklady týchto typov súborov cookie:

Zdroj súborov cookie: Google Analytics

  • Účel:
    • Tieto cookies sa používajú na zhromažďovanie informácií o tom, ako návštevníci používajú našu stránku. Tieto informácie používame na zostavovanie správ a na pomoc pri vylepšovaní našej stránky. Cookies zhromažďujú informácie v anonymnej forme vrátane počtu návštevníkov stránky, odkiaľ návštevníci na stránku prišli a stránok, ktoré navštívili.
  • Ďalšie informácie:

Zdroj súborov cookie: tok myši

  • Účel:
    • Používame Mouseflow na zachytenie anonymizovaných informácií o používateľoch, ako návštevníci webu interagujú s prvkami stránky. Tieto anonymné údaje používame na poskytovanie spätnej väzby pre používateľov, ktorí majú lepší dojem zo stránok.
  • Ďalšie informácie:
    • Kliknutím sem zobrazíte pravidlá ochrany osobných údajov spoločnosti Mouseflow: http://mouseflow.com/privacy/
    • Ak sa chcete odhlásiť, môžete tak urobiť na https://mouseflow.com/opt-out.
    • Trvalé cookies.

Funkčné cookies

Súbory cookie používame, aby sme vám poskytli určité funkcie. Napríklad prezeranie video obsahu, živé prenosy alebo na zapamätanie si vašich rozhodnutí a na poskytnutie vylepšených a osobnejších funkcií. Tieto cookies sa nepoužívajú na sledovanie vášho prehliadania na iných stránkach. V nasledujúcej tabuľke sú uvedené niektoré príklady týchto typov súborov cookie:

Zdroj súborov cookie: Vyhľadávanie Google Ajax

  • Účel:
    • Tento súbor cookie poskytuje funkciu textovej hlavičky, ktorá je k dispozícii v pruhoch na celej stránke. Poskytuje návrhy kľúčových slov a pomáha vylepšiť vyhľadávacie dotazy.
  • Ďalšie informácie:
    • Session cookie

Reklamné cookies

Reklamné súbory cookie (alebo súbory cookie zacielenia) zhromažďujú informácie o zvykoch prehliadania spojených s vaším zariadením a slúžia na zvýšenie relevantnosti reklamy pre vás a vaše záujmy. Tieto súbory cookie tiež merajú účinnosť reklamných kampaní a sledujú, či sa reklamy zobrazili správne. Ak chcete zmeniť predvoľby súhlasu, máte prístup k správcovi súhlasu EÚ v päte stránok. Nasledujúci zoznam uvádza niektoré príklady týchto typov súborov cookie:

Zdroj súborov cookie: DoubleClick:

  • Účel:
    • Spoločnosť DoubleClick používa súbory cookie na zlepšenie reklamy. Niektoré bežné aplikácie sú na zacielenie reklamy na základe toho, čo je pre používateľa relevantné, na zlepšenie prehľadov o výkonnosti kampaní a na zabránenie zobrazovania reklám, ktoré už používateľ videl.
  • Ďalšie informácie:
    • Kliknutím sem zobrazíte pravidlá ochrany osobných údajov spoločnosti Google týkajúce sa služby DoubleClick https://policies.google.com/privacy?hl=sk
    • Zo sledovania pomocou služby DoubleClick sa môžete odhlásiť na stránke https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=sk
    • Trvalé cookies.

Zdroj súborov cookie: Facebook Pixel

  • Účel:
    • Pixel Facebook používame ako prostriedok na lepšie porozumenie našim používateľom, na prispôsobenie obsahu a reklamy, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu návštevnosti stránky. Zhromaždené údaje zostávajú anonymné. To znamená, že nemôžeme vidieť osobné údaje žiadneho jednotlivého používateľa. Zhromaždené údaje sa však ukladajú a spracúvajú prostredníctvom Facebooku.
  • Ďalšie informácie:
    • Spoločnosť Facebook je schopná prepojiť údaje s vašim účtom Facebook a použiť ich na vlastné reklamné účely v súlade so svojimi zásadami ochrany osobných údajov, ktoré sú uvedené na adrese: https://www.facebook.com/about/privacy/.
    • Ak sa chcete odhlásiť, môžete tak urobiť na adrese https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/
    • Trvalé cookies.

Reklamné súbory cookie na prepojených stránkach

Súbory cookie pre reklamu môžu okrem poskytovania požadovaných funkcií používať aj stránky sociálnych médií, ktoré sú prepojené s našou stránkou, ako napríklad tlačidlá „Zdieľať“ alebo vložené audio / video prehrávače. Stránky sociálnych médií poskytujú tieto služby na oplátku za to, že rozpoznávajú, že ste (alebo presnejšie vaše zariadenie) navštívili určité webové stránky. Takéto stránky sociálnych médií ukladajú reklamné súbory cookie, a to pri návšteve našich webových stránok, ako aj pri využívaní ich služieb a opustení našich webových stránok. Postupy pri používaní súborov cookie niektorých z týchto stránok sociálnych médií sú uvedené nižšie:

Pravidlá používania súborov cookie spoločnosti Facebook: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Zásady používania súborov cookie spoločnosti Twitter: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies

Pravidlá používania súborov cookie spoločnosti Instagram: https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig

Zásady používania súborov cookie spoločnosti Pinterest: https://policy.pinterest.com/en/cookies

Pravidlá súborov cookie služby YouTube: https://policies.google.com/technologies/cookies

Pravidlá používania súborov cookie SoundCloud: https://soundcloud.com/pages/cookies

Pravidlá súborov cookie Google Plus: https://policies.google.com/technologies/cookies

VAŠE PRÁVA NA PRÍSTUP K ÚPRAVÁM, ÚPRAVÁM A ODSTRÁNENÍM INFORMÁCIÍ

Máte právo požiadať nás o kópiu vašich informácií, opraviť ich, vymazať alebo obmedziť ich spracovanie a získať informácie, ktoré ste poskytli. Môžete nás tiež požiadať o elektronický prenos určitých informácií, ktoré ste poskytli tretej strane.

Máte právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov na základe našich oprávnených záujmov. Tam, kde sme požiadali o súhlas so spracovaním informácií, máte právo tento súhlas kedykoľvek odvolať.

Ak máte nevyriešené obavy, máte právo podať sťažnosť orgánu EÚ na ochranu údajov, kde žijete, pracujete alebo ak sa domnievate, že mohlo dôjsť k porušeniu. Upozorňujeme, že na výkon týchto práv sa vzťahujú určité výnimky, a preto nemusíte byť schopní uplatniť všetky tieto práva vo všetkých situáciách.

Tieto práva podliehajú určitým výnimkám z dôvodu ochrany verejného záujmu (napr. Prevencia alebo odhaľovanie trestných činov) a našich záujmov (napr. Zachovanie právnej ochrany). V niektorých prípadoch to môže znamenať, že sme schopní uchovať si vaše informácie, aj keď odvoláte svoj súhlas. Na väčšinu požiadaviek odpovieme do jedného mesiaca.

Odber akýchkoľvek bulletinov alebo rôznych propagačných e-mailov môžete kedykoľvek zrušiť kliknutím na odkazy „odhlásiť sa“ uvedené v týchto oznámeniach. Nesmiete sa odhlásiť z komunikácie týkajúcej sa Stránok, ako je overenie účtu, potvrdenie nákupu a administratívne správy, pokiaľ ste registrovaní na Stránkach.

UCHOVÁVANIE ÚDAJOV

Naše doby uchovávania osobných údajov sú založené na obchodných potrebách a právnych požiadavkách. Osobné údaje uchovávame tak dlho, ako je to potrebné na účely spracúvania, na ktoré sa osobné údaje zhromažďovali, a na ďalšie prípustné súvisiace účely. Napríklad uchovávame určité podrobnosti transakcie a korešpondenciu, kým neuplynie časová lehota pre nároky vyplývajúce z transakcie, alebo aby sme dodržali zákonné požiadavky týkajúce sa uchovávania týchto údajov.

BEZPEČNOSŤ ÚDAJOV

Zaviedli sme príslušné technické a organizačné opatrenia na zabezpečenie spracovania osobných údajov. Tieto ochranné opatrenia sa budú líšiť v závislosti od citlivosti, formátu, umiestnenia, množstva, distribúcie a uchovávania osobných údajov a zahŕňajú opatrenia zamerané na ochranu osobných údajov pred neoprávneným prístupom.

Prístup k osobným údajom obmedzujeme na zamestnancov a tretie strany, ktoré požadujú prístup k týmto informáciám na legitímne a relevantné obchodné účely.
Všetci naši zamestnanci, dodávatelia a tretie strany, ktorí budú mať podľa našich pokynov prístup k osobným údajom, budú viazaní mlčanlivosťou a pomocou kontrol prístupu obmedzujeme prístup jednotlivcom, ktorí takýto prístup vyžadujú na výkon svojich povinností a úloh.
Máme zavedené zásady bezpečnosti informácií a jej bezpečnostné politiky a systémy sú často kontrolované. Bezpečnosť našej IT infraštruktúry berieme veľmi vážne.

Aj keď prijmeme primerané preventívne opatrenia na ochranu vašich osobných údajov, nemôžeme zaručiť bezpečnosť vašich osobných údajov. Akýkoľvek prenos osobných údajov prostredníctvom internetu a mobilných platforiem nie je úplne bezpečný, a teda akýkoľvek prenos osobných údajov je na vaše vlastné riziko. Nie sme zodpovední za obchádzanie akýchkoľvek nastavení ochrany súkromia alebo bezpečnostných opatrení, ktoré poskytujeme.

Bezpečnosť a bezpečnosť vašich informácií závisí aj od vás. Ak sme vám (alebo kde ste si vybrali) heslo pre prístup do určitých častí našich Webových stránok, ste zodpovední za uchovanie tohto hesla v tajnosti. S nikým by ste nemali zdieľať svoje heslo.

ZMENY NAŠEJ POLITIKY

Naše zásady môžeme z času na čas aktualizovať. Budeme vás informovať o akýchkoľvek podstatných zmenách v týchto Zásadách ochrany osobných údajov umiestnením oznámenia na naše Stránky. Odporúčame vám pravidelne kontrolovať a kontrolovať tieto pravidlá, aby ste si boli vedomí akýchkoľvek posledných zmien.

AKO NÁS KONTAKTOVAŤ

Obavy o súkromie . Ak máte akékoľvek obavy alebo sťažnosti týkajúce sa ochrany osobných údajov na týchto stránkach, kontaktujte nás na adrese Hundeshagen Digital Media, LLC., Attn: Legal Affairs, Pacific Design Center, Red Building West, 750 N. San Vicente Blvd., 9thFloor, East Hollywood, CA, 1312312, USA alebo nám pošlite e-mail na adresu privacy@sauderelectronics.com. Budeme sa snažiť, aby sme vám odpovedali včas a profesionálne, aby sme mohli odpovedať na vaše otázky a vyriešiť vaše obavy.

© Hundeshagen Digital Media, LLC. Všetky práva vyhradené. Hundeshagen a Sauderelectronics.com sú registrované ochranné známky spoločnosti Hundeshagen Digital Media, LLC